Investeer in uw streek en zie uw geld groeien.

5 redenen waarom dit een buitengewone investeringsopportuniteit is:

1. Betrouwbare investeringspartner

Immobel, de oudste projectontwikkelaar van België, staat gekend om zeer doordachte projecten. Het hele plaatje klopt, zowel voor huurders als voor investeerders. Dit beursgenoteerde bedrijf heeft een zeer goede reputatie hoog te houden.

2. Bijzondere ligging

Zowel wonen in het groen als wonen in de stad is populair bij jong en oud. In 't Park kunnen huurders genieten van het buitenleven én van het stadsleven. Uw huurderspotentieel is dus dubbel zo groot.

3. Enorme meerwaarde

Investeren in vastgoed is altijd een zekerheid. Op korte termijn geniet u van huurinkomsten en op lange termijn van de meerwaarde. Zeker nu de beurzen het slecht doen, de inflatie stijgt en uw spaarboekje een verliesboekje geworden is.

Met een BEN-woning bent u gerust dat u aan de steeds strengere energienormen zal blijven voldoen. Ook voor huurders is een energiezuinige woning aantrekkelijker dan ooit.

4. Groeiende huurmarkt

De vastgoedprijzen zijn de laatste jaren flink gestegen en de leningen worden duurder. Een eigen woning kopen, wordt voor jongen mensen moeilijker. Hierdoor blijven ze langer huren en stijgt de vraag naar kwalitatieve huurwoningen.

5. Duurzame woningen in eigen streek

Investeren in een streek die je goed kent, is veilig en makkelijk. Je kent het reilen en zeilen en kan makkelijk opvolgen wat er gebeurt.

Beschikbaar aanbod

Gesloten bebouwing met 3 of 4 slaapkamers

De ideale starterswoning die voldoet aan alle noden.

Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en in te richten zolder

Perfect ontworpen woningen van verschillende oppervlaktes, met of zonder fietsenberging, garage of bureau. Op maat van alle huurdersbehoeftes.

Open bebouwing tot 4 slaapkamers

Ruime, luchtige woningen voor grote gezinnen of huurders die graag veel plaats hebben.

Investeren bij Immobel, hoe werkt dat?

 • We maken kennis

  Tijdens deze afspraak helpen we u om het project en de ligging te visualiseren en om u meer te vertellen over onze aanpak.
 • We helpen u verder

  Op basis van uw wensen stellen we de mogelijkheden in detail voor.
 • U maakt uw keuze

  Hebt u nog vragen over het gebouw, de materiaalkeuzes en de afwerkingsmogelijkheden van uw toekomstige woning? Wij helpen u kiezen.
 • We begeleiden u bij de aankoop

  Van bij de ondertekening van het compromis tot de overhandiging van de sleutels kunt u op ons rekenen. En zelfs nadien.

Contacteer ons
voor meer info

Vul het onderstaande formulier in en we zullen al
uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Een kijkje nemen in 't Park? Dat kan. Vink gewoon dit vakje aan en vul hieronder uw gegevens in. We kijken alvast uit naar uw bezoek!

Kies een optie
Kies een tijdslot
Kies een optie