Nieuwbouw hoeft niet duur te zijn: vanaf 349.000 euro

Kiezen tussen het stads- en het buitenleven hoeft niet langer

't Park is een gloednieuwe, duurzame woonoase in de Tieltse stadsrand. Niet alleen een gezellige, maar ook een buitengewone woonbuurt. Een rustgevende plek waar de uitzichten groen zijn en het wooncomfort uitzonderlijk is. U woont in een park met de stad binnen handbereik.

Wandelen in het park begint aan uw achterdeur

Het uitgestrekte buurtpark is de absolute blikvanger van deze nieuwe woonbuurt. Het wordt samen met de woningen aangelegd en geeft de buurt een enorme meerwaarde. In deze prachtige groene zone van 5ha is het heerlijk vertoeven.

Leven op het ritme van de natuur

In 't Park komen wandel- en fietspaden, speelzones, rustbanken, bloemenweides, een waterbekken, een grote zandbank en een nieuw stuk bos. Heerlijk voor jong en oud. Hier wordt het leven naar een hoger niveau getild.

Voor ieder wat wils

In 't Park vindt u starterswoningen, ruime rijwoningen en vrijstaande huizen met veel groen én privacy. In deze nieuwe woonbuurt voelt jong en oud zich meteen thuis.

Beschikbaar aanbod

Gesloten bebouwing met 3 of 4 slaapkamers

De ideale starterswoning die voldoet aan alle noden.

Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en in te richten zolder

Perfect ontworpen woningen van verschillende oppervlaktes, met of zonder fietsenberging, garage of bureau. Op maat van alle huurdersbehoeftes.

Open bebouwing tot 4 slaapkamers

Ruime, luchtige woningen voor grote gezinnen of huurders die graag veel plaats hebben.

Kopen bij Immobel, hoe werkt dat?

 • We maken kennis

  Tijdens deze afspraak helpen we u om het project en de ligging te visualiseren en om u meer te vertellen over onze aanpak.

 • We helpen u verder

  Op basis van uw wensen stellen we de mogelijkheden in detail voor.

 • U maakt uw keuze

  Hebt u nog vragen over het gebouw, de materiaalkeuzes en de afwerkingsmogelijkheden van uw toekomstige woning? Wij helpen u kiezen.

 • Welkom thuis!

  We begeleiden u tijdens het hele aankoopproces, van bij de ondertekening van het compromis tot de overhandiging van de sleutels.

Contacteer ons
voor meer info

Vul het onderstaande formulier in en we zullen al
uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Een kijkje nemen in 't Park? Dat kan. Vink gewoon dit vakje aan en vul hieronder uw gegevens in. We kijken alvast uit naar uw bezoek!

Kies een optie
Kies een tijdslot
Kies een optie